Aki Linnanahteen kanssa dueton tanssiva Jorma Uotinen: Tämä ei ole vitsi!

25.04.2013 10:11 -

Aki Linnanahde nähdään kesällä Porissa tanssi- ja laulukeikalla yhdessä Jorma Uotisen kanssa. Kyseinen keikka varmistui, kun Aki hävisi vedonlyöntikisan Tuomas Enbusken kanssa.

Tästä on kysymys. Mikäli Tampereen Tappara häviäisi jääkiekon Suomen mestaruuden, Aki lupaa tanssia Jorma Uotisen kanssa paritanssia kesällä Porissa. Jorma Uotinen esitti myöhemmin vielä toiveen lauluduetosta Akin kanssa.



Kuuntele haastattelu:


Kun Porin Ässät veivät Suomen mestaruuden, on Akin lunastettava veto. Enbuske & Linnanahde Crew tavoitti puhelimitse Jorma Uotisen.

- Henkilökohtaisesti Porin Ässien voitto ei merkkaa mitään, mutta kunniakasta Ässille ja Porille, Jorma Uotinen muotoilee omaan tuttuun tyyliinsä entisen kotikaupunkinsa mestaruusjuhlia jääkiekossa.

Jorma Uotinen oli tietoinen jo etukäteen Akin ja Tuomaksen vedosta. Nyt suunnitelmat on aika laittaa alulleen.

- Mietinkin, minkälaisen haasteen eteen joudut, Jorma Uotinen kertoi Akille lähetyksessä.

- Tämähän tulee vaatimaan sinulta suurta henkistä notkeutta. Myöskin koordinaatiokykyä: tiedät, mikä on vasen ja oikea. Laskutaitoa pitäisi olla ainakin neljään asti, Jorma luettelee Aki Linnanahteelle tulevan tanssinumeron haasteita.

- Tämä ei ole vitsi. Vakava paikka, Jorma huomattaa.

- Olen lapsenomaisesti avoinna kaikenlaisille ideoille.

Aki Linnanahteen ja Jorma Uotisen yhteisesiintymisestä kuullaan lisää maanantaina 29. huhtikuuta, kun Jorma Uotinen saapuu Enbuske & Linnanahde Crew:n vieraaksi.

Kuva: MTV3

Lue myös:

Tuomaksen ja Akin vedonlyönti jääkiekon Suomen mestarista jatkuu - panokset kovenevat

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat