ELC tavoitti: Kuuntele suomalaisjuoksijan haastattelu Bostonista: Maalialueella loukkaantuneiden hoito edelleen käynnissä

16.04.2013 07:38 -

Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew tavoitti Bostonin maratonilla juosseen suomalaisen Mika Liitolan puhelimitse. Kuuntele, mitä Mika kertoo tapahtumista ja millainen tilanne on juuri nyt Bostonissa.

Kuuntele koko haastattelu:



- Kaduilla näyttää suhteellisen normaalilta. Televisiosta näkee, että maalialueella on edelleen loukkaantuneiden hoito täydessä käynnissä. Alueella on muutenkin erikoisjärjestelyjä, Mika Liitola kertoo Enbuske & Linnanahde Crew:n haastattelussa.

- Räjähdys oli tapahtunut silloin, kun olimme matkalla kisapaikalta hotelliin, Mika kertoo.

Suomalaisjuoksijoiden hotelli sijaitsee muutaman kilometrin päässä maalialueelta. Kaikki saivat tiedon tapahtuneesta saavuttuaan hotellille.

- Tuntui epätodelliselta katsoa tv:n kautta niitä kuvia paikasta, jossa oli juuri itse ollut ystävien ja perheen kanssa, Mika toteaa. Liitolan mukana olleet ovat kaikki hotellilla ja heillä kaikilla on turvallinen olo.

- Yhteydet ovat toimineen hyvin. Metroliikenne on laitettu osittain kiinni. Puhelinyhteydet pelaa, mikä on ollut helpottavaa, koska ymmärrettävästi Suomen päästä on tullut aikamoinen määrä kyselyitä, Mika kertoo Bostonin tilanteesta pommi-iskujen jälkeen.

TAUSTAA
Poliisin mukaan kaksi pommia räjähti Bostonin maratonin maalialueella maanantai-illalla (15.4.) Suomen aikaa. Kolmen ihmisen kerrotaan kuolleen. Yli sata on haavoittunut, osa vakavasti. Mediatietojen mukaan haavoittuneiden joukossa on useita lapsia.

Bostonin maratonille osallistui 17 suomalaismaratoonaria, joista kahdeksan on tavoitettu. He ovat kaikki hyvässä kunnossa räjähdysten jälkeen.

Katso järkyttävä video pommi-iskusta:



Kuva: Youtube -screenshot

(Radio Nova, MTV3, CNN, STT)

Kilpailut

Uusimmat