Liikenneministeri Merja Kyllönen ajojahdistaan: Täällä hutkitaan jo pesäpallomailoilla!

21.11.2012 08:19 -

Liikenneministeri Merja Kyllönen vieraili Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelman vieraana selvittämässä liikennepoliittisen selonteon tuloksia, sekä kokemaansa ajojahtia.

Liikenneministeri Merja Kyllönen kiistää valehdelleensa liikennepoliittisen selonteon tiehankkeista. Kyllönen ei aio jupakan takia erota tehtävistään.

Ministeriö kertoi aiemmin tällä viikolla, että hallituskauden liikennehankkeista päätettiin kevään kehysriihessä virheellisin tiedoin. Kyllönen vierittää syyn virheellisistä tiedoista Liikenneviraston pääjohtajan tehtävistä erotetulle Juhani Tervalalle.

- 14 hankkeen lista ei sovi kehykseen, mihin hallitus on päättänyt. Raha ei riitä. Tervalalla on varmasti ollut tiedossa se, että hankkeiden on sovittava hallituksen päättämään kehykseen, Kyllönen kertoi ministeriön tiedotustilaisuudessa.

- Tää on ollut selkeä ajojahti allekirjoittanutta kohtaan. Ei tämä ole edes mitään hutkimista tai sitten täällä hutkitaan jo pesäpallomailoilla, Kyllönen selitti Enbuske & Linnanahde Crewn haastattelussa.

- Vaikka oon nyrkkeilyä harrastanut, niin sielläkin oon vähemmällä päässyt, Kyllönen lataa.

Kenellä on ministeriä vastaan jotakin ja miksi?

- Vahva miesjoukko, joka on rakentunut tähän yhteiskunnan vaikuttajien koko porukkaan. Ja tietysti se, että olen nuorena naisena ikäänkuin tuntemattomuudesta noussut tähän tehtävään ja uskaltanut ravisuttaa niitä perusteita, mitkä on ollut ikäänkuin pyhiä ja koskemattomia aina ja ikuisesti.

Tuomas Enbuske kysyi ministeriltä, onko häntä tytötelty?

- Ei ne uskalla tytötellä. Se on semmosta vähättelyä siihen osaamiseen, tekemiseen,tietoon, sekä elämänkokemukseen. Se tulee rivien välistä. Harva sen uskaltaa ihan päin naamaa sanoa, Kyllönen totesi.

Kuuntele koko haastattelu:



(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat