Noora Karma: Ihmisiksi eläminen kaunistaa

12.09.2015 09:29 -

Mitä kauneus on ja mitä se mentalisti Noora Karmalle merkitsee, kysyi Novan juontaja Elli Collan Suomen ehkä tunnetuimmalta silmänkääntäjältä.

Koko kansan taikuri ja mentalisti, maailmallakin ihmetyttänyt ja ihastuttanut Karma on itse kaunis vaalea nainen. Hän ei kuitenkaan halua tunnustaa yhtä tiettyä kauneustandardia.

– Kliseisesti sanottuna kyllähän kauneus meissä kumpuaa sisältä. Jokainen ihminen on kaunis omalla tavallaan eli ei ole sellaista tietynlaista kauneutta, jonka mukaan ihmisiä voisi verrata keskenään. Kauniita asioita löytyy kaikista ihmisistä.

Karma on esiintyjä ja myöntää, että ammatti synnyttää ulkonäköpaineita.

– Esiintyjänä on pakko näyttää hyvältä ja huolitellulta, sen on velkaa yleisölle. Koko ajan pitää yrittää uusiutua ja näyttää hyvältä muiden silmissä.

Itsestään epävarmoja Karma kannustaa rohkaistumaan.

– Positiivisella ajattelulla pääsee älyttömän pitkälle. Hyvä olo sisällä näkyy ulospäin. Pitää ajatella, että on hyvä ja kaunis, ja on tarpeeksi. Siihen ei travitse muuta. Itseluottamusta kaikille.

Mikä Noora Karmassa itsessään on kaunista, kysyi Collan.

– Mussa on kaunista varmaan se, että tykkään itsestäni ihmisenä, mä olen hyvä ihminen. Yritän elää karman lain mukaan, nauroi Karma. – On kaikkein kaunein asia olla empattinen ja yrittää olla sitä muille, eli sitä saa mitä tilaa. Kyllä mä yritän elää sillä tavalla.

Elli Collan ja Viikon lopunajat Novassa lauantaisin klo 10-14 ja sunnuntaisin klo 12-14.

Lue lisää:

Noora Karma vietti maagisen kaksituntisen Novan Ivan Puopolon vieraana – kuuntele!

Video: Mentalisti Noora Karma tekee taikatempun Maria Leppäselle

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat