Renny Harlin Novan Aamussa: Rakastuin Maria Veitolaan

22.09.2015 11:31 -

Yökylässä Maria Veitola on dokumentaarinen viihdeohjelma, jossa Veitola yöpyy kymmenen tunnetun suomalaisen luona. Yksi näistä tunnetuista suomalaisista on ohjaaja Renny Harlin, joka löysi välittömästi yhteisen sävelen Veitolan kanssa.

Maria Veitola matkasi Yökylässä-ohjelman kuvauksissa muun muassa Kiinaan ohjaaja Renny Harlinin luokse. Veitolan vieraillessa Novan Aamussa tiistaina otettiin yhteyttä myös Kiinassa nykyisin asuvaan Harliniin.

– En ole koskaan ollut niin avoin kuin tässä ohjelmassa. Kaikki sisällä pitämäni asiat pursusivat ulos. Ehkä ne Marian uskomattomat journalistiset taidot saivat nämä asiat esille, Harlin kehui.

Veitola ja Harlin löysivät välittömästi sielujen sympatian.

– Minä rakastuin Mariaan täysin noissa kuvauksissa. Suhteemme on täysin platoninen, mutta hän on mahtavan fiksu nainen, Harlin jatkoi.

Elokuvaohjaajan kehut saivat Veitolankin liikuttumaan.

– Mua alkaa itkettää täällä. Siellä Kiinassa kaikki oli jotenkin niin omistuista ja satumaista. Me bondattiin heti. Tuli ihan kauhea ikävä, kun lähdettiin sieltä pois, Maria Veitola sanoi.

Harlinilta ainakin kaksi uutta elokuvaa Kiinasta

Renny Harlin kertoi, että hän asuu ainakin seuraavat kolme vuotta Kiinassa.  

– Olen ollut täällä puolitoista vuotta. Kiinassa Sciptrace-elokuva tulee ensi-iltaan jouluaattona ja muualla maailmassa tammikuussa. Tämä asia on poikinut lisää töitä täällä. Työstän jo seuraavaa elokuvaa. Kuvaukset alkavat joulukuun lopussa. Sen jälkeen on myös toinen elokuva tulossa. Olen siis virallisesti muuttanut Kiinaan. Vähintään seuraavat kolme vuotta siis vietän täällä.

Kiireinen Harlin saapuu todennäköisesti joulun tienoilla vierailemaan kotimaahansa. Ohjaaja lupautui tuolloin myös vierailulle Novan Aamuun. 

Kilpailut

Uusimmat