Kuva: Atte Kajova

Suomalaisjuontaja päihteettömyydestään: 'Tähän astisen elämäni ehdottomasti paras päätös'

05.05.2024 20:15 - Vilma Toikka

Lloyd Libiso kertoo Sunnuntaibrunssi-podcastissa päätöksestään lopettaa alkoholin käyttö.

Radiojuontaja Lloyd Libiso, 30, kertoo Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssi-podcastissa, miten hän päätyi lopettamaan alkoholin käytön kokonaan. Lloyd kertoo olleensa jo kaksi vuotta ja neljä kuukautta ilman alkoholia.

- Raitistumiseen ajoi se, että olin palamassa varmaan jo aika pahasti loppuun. Käytin siis liikaa ensinnäkin alkoholia, ja sit mä tein tosi paljon töitä, Libiso kertoo.

- Se aika mikä olisi tarkoitettu perheelle, ystäville, lepoon tai ylipäätään itsestä huolen pitämiseen, niin ne kaikki olin sitten baanalla. 

Libiso kertoo pohtineensa mitä hänen pitäisi tehdä alkoholinkäytön kanssa, ja miettineensä myös terapiaa yhtenä vaihtoehtona. 

- Koitin miettiä päässäni, että pitääkö mun mennä terapiaan. Että onko joku juttu mistä saisin energiaa, ja sit tajuan että ei. Varmasti nekin voisi auttaa, mutta että kyllä kaikki tiet vievät Roomaan, mun pitää lopettaa dokaaminen. 

Libison mukaan raitistuminen oli ehdottomasti paras päätös hänen elämässään. 

- Ja sit tuli se 12. päivä joulukuuta, joka oli mun ensimmäinen päivä täysin raittiina. Tuli myös itku, koska tajusin, että nyt se on ohi, ja siitä alko mun elämässä uusi vaihe. 

Libiso juontaa YleX:n viikonloppua ja on toiminut Inttistoorit -podcastissaan toimittajana, sekä käsikirjoittajana. Tämän lisäksi hän juontaa yhdessä Jesse Sarkkisen ja Aleksi Rantamaan kanssa Isoi Juttui -podcastia.

Libison haastattelun voit kuunnella kokonaisuudessaan alta. Jos linkki ei näy, löydät haastattelun myös täältä

Lue myös: NRJ Aamu katkaisi Aamulypsyn voittoputken, sitten alkoi supina: "Pöyristyttävää", lataavat juontajat

Lue myös: Sara Parikka antoi huvittavan vastauksen, kun Mikko Parikka tunnusti ihastuksensa

Voice.fi ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat