Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Santa Maria.
Vapun Resepti: Arjen nopea intialainen
ARJEN NOPEA INTIALAINEN
Kana:
500 g kanan rintafileitä
loraus öljyä tai nokare voita
1 prk Santa Maria tikka masala ateriakastiketta tai vaihtoehtoisesti 1ps Santa Maria tikka masala maustepussi ja 1 prk creme fraichea
1-2 dl vettä
kourallinen tuoretta korianteria
(2rkl maustamatonta jogurttia tai turkkilaista jogurttia)
Raita (jogurttikastike):
1 ps Santa Maria Raita mausteseosta
2 dl maustamatonta tai turkkilaista jogurttia
10cm pätkä kurkkua
kourallinen tuoretta minttua
Tarjoiluun:
Keitettyä basmatiriisiä
Santa Maria mango chutneytä
Santa Maria garlic naan leipää
Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi, ja silppua minttu. Sekoita raitan ainekset keskenään ja anna tekeytyä, sillä aikaa kun valmistat muut. Laita riisi kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
Leikkaa kanan fileet suikaleiksi. Ruskista kanat kasarissa, öljyssä tai voissa. Lisää kastike tai mausteseos ja creme fraiche sekä vesi, pakkauksen ohjeen mukaan. Anna hautua kypsäksi ja lisää kastikkeeseen halutessasi vielä lopuksi pari rkl jogurttia, se pehmentää vielä kastikkeen makua. Silppua korianteri ja ripottele kastikkeen pinnalle. Tarjoile kastike raitan, riisin, mango chutneyn ja lämmitetyn naanleivän kera. Voit keittää tai höyryttää myös vihanneksia lisäksi.
-Vappu