Elli Collan toivoisi näkevänsä ystäviään useammin

13.02.2014 16:37 -

Radio Novan Illallisen ja After Workin iltojen ilo Elli Collan kertoo, että tärkeimmät ystävät ovat kyllä sydämessä lähellä mutta valitettavasti fyysisesti kaukana.

Collan kuvailee itseään "itseasiassa aika yksinäiseksi".

– Ystäviä ei niinkään ole ja nekin harvat, jotka on olemassa, asuvat kaukana ja näen heitä harvoin. Toivoisin, että mulla olis heille enemmän aikaa ja tunnen jatkuvasti syyllisyyttä siitä, että sitä ei ole, vaikka taustalla onkin ihan vaan käytännön syyt. 

Radioääni kertoo, ettei sinänsä toivo ystäviltään mitään, mutta sen sijaan toivoo heille kaikkea hyvää. – Tietysti toivon, että kun vaikea paikka tulee ja apua tarvitaan, sitä uskallettaisiin myös pyytää ilman pelkoa torjunnasta, säälistä tai kieltämisestä. Se ei aina ole helppoa, mutta lopulta uskomattoman vapauttavaa ja parhaimmillaan ystävyyttä lujittavaa. 

Yhdysvalloissa 14. helmikuuta on enemmänkin siirappinen romantiikan merkkipäivä kuin ystävänpäivä. Elli ei kaipaa rapakon takaisia toimia.

– Mä en oikeastaan toivo, että ystävänpäivästä meillä muodostuis mikään suklaarasioita ostamaan pakottava "vuoden virallinen rakkauspäivä", jolle sitten aletaan kasaamaan paineita ja odotuksia. Romantiikka mun nähdäkseni on parasta spontaanina eikä kalenterin mukaan ajoitettuna ja "minä rakastan sinua" on lause, mikä pitäisi saada sopimaan vuoden jokaiseen päivään. Sanoipa sen sitten äidille, ystävälle, rakastetulle tai itselleen.

Ystävänpäivää vietetään 14. helmikuuta 2014.


 

Elli Collan Radio Novan taajuudella ma-to Radio Novan illallisessa ja perjantaisin After Workissa klo 18-22.

(Radio Nova)

Kuvat: Radio Nova ja Shutterstock

Kilpailut

Uusimmat