Kuva: Shutterstock

Kaipaatko treffi-ideoita? Kymmenen hauskaa ideaa, joita voit kokeilla kumppanisi kanssa

30.04.2024 22:15 - Jasmin Mikkilä

Esimerkiksi keramiikkakurssi tai trampoliinipuisto voivat tuoda lisää hauskuutta parisuhteeseen.

Arjen keskellä treffi-ideat voivat olla vähissä, ja silloin on helppo turvautua tuttuun ja turvalliseen tekemiseen, kuten ravintolassa käymiseen. Bustle-sivusto on listannut hauskoja treffi-ideoita, joita sinun ja kumppanisi kannattaa ehdottomasti kokeilla. 

1. Keramiikkakurssi

Jos haluatte kokeilla jotain ihan täysin uutta, kokeilkaa yhdessä keramiikkakurssia. Jos tämä on kuitenkin jo ennestään tuttua, aina voi oppia myös lisää. Yhdessä tekeminen voi olla todella kivaa, ja vaikka ette olisikaan tunnin parhaat, olette ainakin kokemuksen rikkaampia. 

(kuva: Shutterstock)

2. Kolmen ruokalajin illallinen

Ravintolaan meneminen on helppo tapa viettää iltaa kumppaninsa kanssa, mutta kuinka usein olette kokanneet yhdessä kolmen ruokalajin illallisen kotona? Yhdessä kokkailu voi kuulua monella arkeen, mutta kolmen ruokalajin illallinen voi olla kivaa vaihtelua. Kokkaamisesta voi tehdä vielä hauskempaa, jos kokeilette jotain täysin uutta.

(kuva: Shuttersrock)

3. Roadtrip

Jos aikaa on paljon, voitte lähteä pidemmälle roadtripille tai kiireen keskellä vaikka vain yhden yön reissulle. Voitte valita etukäteen kohteen, mihin haluatte mennä tai jos haluatte lisää jännitystä, voitte lähteä vain ajamaan johonkin. Mukaan voi ottaa vaikka teltan, missä voi yöpyä, tai myös autosta voi tehdä mukavan ja romanttisen paikan nukkua.

(kuva: Shutterstock)

4. Lautapeli-ilta

Lautapeli-ilta on oiva tapa viettää aika kotosalla kahden kesken. Valitkaa jokin kiva lautapeli ja valmistelkaa illalle jotain hyvää naposteltavaa sekä hyvää juomaa.

(kuva: Shutterstock)

5. Rullaluistelu

Rullaluistelu ei ole ehkä kaikista helpointa, jos se ei ole teille ennestään tuttua. Kuitenkaan kaikkea ei tarvitse aina ottaa niin tosissaan, ja rullaluistelu voi olla myös oiva tapa kokeilla parisuhteessa uusia asioita.

(kuva: Shutterstock)

6. Spa-ilta kotona

Mikäs sen ihanampaa kuin spa-ilta kotona kumppanin kanssa? Jos mahdollista, käykää saunassa, laittakaa kasvonaamiot ja tehkää toisillenne vaikka hieronnat. Rentouttavaa, mutta samalla myös niin kivaa.

(kuva: Shutterstock)

7. Pakohuone

Pakohuone on oiva tapa testata kumppanisi kanssa yhteistä kommunikaatiokykyänne. Pakohuone voi näyttää myös kumppanistasi täysin uusia puolia siitä, miten hän toimii kriisitilanteissa. 

(kuva: Shutterstock)

8. Parijooga

Parijoogaa voi kokeilla helposti kotona, tai voitte lähteä yhdessä parijoogatunnille. Teidän ei tarvitse olla ammattilaisia, vaan tämän voi toteuttaa kokonaan leikin kautta. 

(kuva: Shutterstock)

9. Viini ja maalaus

Tämä treffi-idea on myös helppo toteuttaa kotona. Käykää ostamassa taulut ja maalaustarvikkeet ja alkakaamaalaamaan yhdessä. Jos haluatte tuoda tähän lisämausteita, voitte valita kylkeen hyvän viinin  ja maalata vaikka toisenne. Antakaa vaan luovuuden kukoistaa!

(kuva: Shutterstock)

10. Trampoliinipuisto

Jos haluatte saada kumppanisi kanssa adrenaliinin virtaamaan, kokeilkaa trampoliinipuistoa. Trampoliinipuisto voi olla yllättävänkin hauskaa, ja pomppimisen voitte päättää vaikka johonkin kivaan kahvilaan tai ravintolaan. 

(kuva: Shutterstock)

Lue myös: 5 lausetta, joita psykologit kehottavat sanomaan kumppanille - voivat olla pitkän suhteen salaisuus

Lue myös: Jännittäviä seikkailuja, romanttisia kohtaamisia vai pettymyksiä? Katso kesän rakkaushoroskooppisi

Lue myös: 10 napakkaa kysymystä, joiden avulla voit oppia tuntemaan uuden ihmisen paremmin

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat