Useita laittomia sivustoja on jo poistettu.
Ikääntyneistäkin suurin osa käyttää jo internetiä.
Muun muassa puhelinluettelot ovat jääneet vahvasti historiaan.
"Miltä luulet näyttäväsi vs. miltä todella näytät" -periaatteella tehty meemi on vuodelta 1921.
Kyseinen kuva on lähtenyt kiertämään internetissä hurjaa vauhtia.
Monet meistä jättävät tietämättään paljon tietoja itsestään internetiin. Osaava nettisurffaaja pystyy kuitenkin myös katoamaan netistä.
Eräs perheenäiti luuli lastensa olevan nukkumassa, kunnes järkyttävä todellisuus tulella leikkimisestä paljastui hänelle.
Sosiaalisessa mediassa on lähtenyt lentoon opas, joka auttaa vanhempia ihmisiä luomaan oman nettikielensä.
Suomalaiset ovat tottuneet liittymiin, jotka mahdollistavat rajattoman nettisurffailun. Tuon palvelun jatkuminen ei kuitenkaan ole itsestään selvää.
Liiallisella internetin käytöllä voi olla yllättäviä vaikutuksia vilustumiseen.
Lähipiirin päivityksiä tullaan priorisoimaan enemmän.
Näppäimistökikkoja käyttämällä säästää kätevästi aikaa selaimen käytössä.
Netissä leviää video nuoresta naisesta, joka seisoo silmät sidottuna alusvaatteisillaan keskellä Piccadilly Circusta. Videon edetessä nainen täyttyy piirretyistä sydämistä, jotka kuvastavat itsensä hyväksymistä sellaisena kuin on.
Yhteisöpalvelut toimivat päivittäisten kohtaamisten ja naurahdusten näyttämönä. Facebook on tehnyt selvityksen siitä, millä tavalla ihmiset nauravat internetissä.
Teksasilainen mies yritti ampua vyötiäistä, mutta luoti päätyikin singahtamaan hänen omiin kasvoihinsa vyötiäisen kilvestä. Tilanteen ironia sai koomikko ja eläinoikeustaistelija Ricky Gervaisin luomaan ”karmadillo”-hashtagin, jossa hän leikittelee ”karma” ja ”armadillo” sanoille.
Maailma on täynnä salaliittoteorioita, ja internetistä niitä vasta löytyykin. Tässä listattuna muutamia asioita, joita et ehkä ollut vielä ehtinyt epäilemään.