Radio Novan Aamussa käydään läpi eksoskeletoneja, pesukoneita ja tyydytyksen tunteita. Minnalla on teoria että lumi kutistaa ja kaikki maskotit eivät ole menneet ihan maaliin asti... Kuuntele Iltapalat tästä!
Kun tavaroilla on omat paikkansa, arki sujuu astetta mukavammin.
Keskimmäiset lapset osaavat heittäytyä tilanteen vietäväksi mutta ottavat tarvittaessa myös ohjat omiin käsiinsä.
Henkareiden uusiminen ja laukkujen hyötykäyttöön ottaminen luovat lisää tilaa pieneen vaatekaappiin.
Helpon henkarikikan avulla voit selvittää, mitä vaatteita todella käytät ja mitkä vaatekappaleet roikkuvat enää vain koristeena.
Siisteyden ylläpitäminen on huomattavasti helpompaa, kun nurkissa ei pyöri ylimääräistä ja tarpeetonta tavaraa.
Vaikka elektroniikkalaitteiden ohjekirjoja tai työkalupakkia ei tarvitse päivittäin, ne voivat tulla todelliseen tarpeeseen hieman myöhemmin.
Jo pienellä vaivalla voit saada paljon aikaan. Esimerkiksi aamuisin tyhjennetty tiskikone takaa sen, etteivät likaiset asitat jää päivän mittaan lojumaan keittiön tasoille.
Ylimääräisestä tavarasta luopuessa kannattaa esimerkiksi pohtia, ostaisitko enää nykyään kyseistä tuotetta itsellesi.
Torstaina päätettiin tehdä näyttäytymislukujärjestys ja lähteä Panemaan. Millainen on ihanin lahja heti sinappipurkin jälkeen, minkä Aki voi Minnalta voi saada? Entä minkälaista analyysiä oli luvassa, kun Aki sattui kävelemään telkkarin ohi? Kuuntele aamun parhaat palat.
Vanhempi luottaa esikoisen itsenäisyyteen jo varhain.
Esimerkiksi vanhoilla elektroniikkalaitteilla ja niiden lisätarvikkeilla on taipumusta jäädä tarpeettomina nurkkiin pyörimään.
Syntymäjärjestys antaa osviittaa siitä, millaiseksi kukin sisarus kokee persoonallisuutensa.
Jos tavaranmäärästä tuntuu olevan haittaa omalle elämänlaadulle, eikä itse tiedä, mistä aloittaisi niistä eroonhankkiutumisen, voi olla aika harkita ammattilaisen palveluksia.
Vaatekaapin järjestyksen säilyttäminen on äärimmäisen vaikeaa.
Helpoilla nikseillä saat myös sotkuisen kumppanin pitämään kodista huolta.