Alle kymmenen euroa maksavan viinin ei tarvitse olla maultaan halpaa. Sommelier neuvoo, kuinka viinin maku ja aromit paranevat laatuviinin tasolle.
Alle kymmenen euroa maksavan viinin ei tarvitse olla maultaan halpaa. Sommelier neuvoo, kuinka viinin maku ja aromit paranevat laatuviinin tasolle.
Kinkun paras sisälämpötila on vuosittainen kysymys, eikä siihen ole yhtä oikeaa vastausta.
Menneinä vuosikymmeninä keittiöissä vallitsi pelon ilmapiiri, jonka ovat saaneet tuta myös suomalaiset huippukokit.
Huippukokki Pekka Terävän mukaan yksityiskohtiin kannattaa kiinnittää huomiota ravintolaa valittaessa. Erityisesti yksi paikka paljastaa hänen mukaansa paljon ruokapaikasta.
Huippukokki Petteri Luoto muistelee, kuinka oligarkki seurueineen nautti vieraillessaan Helsingissä öisistä shoppailureissuista, privaatista ruokasalista sekä ympäri vuorokauden päivystävistä kokeista.
Nuoria osaajia houkutellaan keittiömestareiden mukaan alalle erilaisilla kilpailuilla. Erityiseksi esimerkiksi he nostavat Vuoden kokki -kilpailun.
Lihan rinnalle kelpaavat grilliin myös kasvikset. Lue, millaisia vinkkejä suomalaiset huippukokit antavat vihannesten varalle.
Makkarasta on moneksi. Suomalaiset julkkikset huippukokista laulajaan paljastavat omat makumieltymyksensä.
Leikkuulaudalla sätkivät kalat ovat aiheuttaneet kummastutta uutuussarjan huippukokeissa.
Radio Novan Aamussa Minna miettii laulun sanoja ja Aki palaa muistoissaan (taas) Nurmijärvelle. Alastomuus ja kondomit ovat tapetilla ja saadaan myös viikonlopun ruokavinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
Minna Koskelo ja Petra Gergov-Koskelo järjestävät Perheet safkaa -tapahtuman tänä vuonna jo kolmatta kertaa. Mukana on neljä kaupunkia sekä yhteensä 18 ravintolaa. Tapahtuman ideana on madaltaa perheiden kynnystä lähteä lasten kanssa ulos syömään. Kuuntele mitä kaikkea tapahtuma sisältää!
Ruoanlaitossa pitää olla mukana vähän rokkia! Tätä mieltä on miehensä kanssa Avalla omaa ruokaohjelmaansa vetävä Hanna Gullichsen. Pariskunnan keittiössä soi musiikki ja ruoanlaittoon osallistuu koko illallisseurue.
Vaikka arkeen ei aina mahdu kulinaristisia nautintoja, jouluna keittiöön saa linnnoittautua luvan kanssa ja keskittyä makuelämysten loihtimiseen. Herkuttelu jatkuu Avalla vuodenvaihteen jälkeen jännittävän Gullichsenin pariskunnan kanssa.