Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Urtekram
Vapun reseptit: Kvinoasalaatti
4-5 annosta lisäkkeeksi
KVINOASALAATTI
2 dl Urtekram kvinoaa (kypsentämätöntä)
100 g fetaa
2 kevätsipulin vartta tai ½ punasipuli
1 ruukku minttua
1 ruukku persiljaa
½ -1 granaattiomena
1 sitruunan mehu
muutama reilu loraus oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaisesti. Silppua sipuli sekä yrtit. Kaada kypsä kvinoa kulhoon ja lisää silputut sipuli ja yrtit. Lisää joukkoon granaattiomenan siemenet, jotka saat kätevästi, kun leikkaat omenan kahtia ja koputtelet siemenet pois kuorestaan ja autat vähän käsillä. Murustele sekaan feta ja lisää öljy, sitruunanmehu ja mausta suolalla ja pippurilla.
-Vappu