Pharrell Williams innoissaan tuottamastaan Snoop Doggin albumista: Parempi kuin omani

19.02.2015 22:03 -

Snoop Dogg on vihdoin vahvistanut viime aikoina pyörineet huhut. Miehen uusi albumi BUSH julkaistaan tämän kevään aikana ja albumin tuottajana toimii tuore Grammy-voittaja Pharrell Williams.

Pharrellin ja Snoop Doggin yhteistyö ei ole uutta, miehet ovat jo yli kymmenen vuoden ajan tehneet yhteistyötä ja Pharrell oli mukana jo Billboardin listaykköseksikin nousseella ja legendaarisella Drop It Like It’s Hot hitillä. Uudelle levylle Snoop Dogg ja Pharrell tekivät päätöksen tuoda takaisin nykypäivän musiikista puuttuvat hyvät  vibat ja luoda kappaleita jotka on omistettu kaksikon omin sanoin ”to a better present and ideal future”.

Tulevalla BUSH albumilla kuullaan retro-futuristista R&B-pop-funkia lisättynä hyvällä fiiliksellä ja Snoopin sanoin levyllä kukoistaa ”a funkadelic glow” ja on jotain sellaista mitä kumpikaan heistä ei aiemmin ole tehnyt. Yhteistyöstä innoissaan oleva Pharrell on myöntänyt tulevan levyn olevan parempi kuin hänen omansa.

Snoop Dogg on myynyt uransa aikana yli 35 miljoonaa levyä ja on yksi viime vuosikymmenien tunnistettavimpia ja vaikutusvaltaisimpia hahmoja musiikkibusineksessa. Musiikin lisäksi Snoop luovii luontevasti niin leffa- ja TV-puolella kuin muodin, luksusbrändien ja viihdeteknologian aloilla. Mies tunnetaan myös hyväntekijänä Snoop Youth Football –liigastaan, missä tuetaan vähävaraisten lapsien harrastustoimintaa.

 

Bush. @pharrell Produced by !!

Kuva, jonka snoopdogg (@snoopdogg) julkaisi18. 02ta 2015 klo 0.38 PST


Kuva: Shutterstock

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat