Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.
Vapun reseptit: Crepes Suzette
Crepes Suzette
1 pss Myllyn Paras lettu- ja vohvelijauhoja
5 dl vettä
rasvaa paistamiseen
2 appelsiinin kuoriraaste
3 appelsiinin mehu
3 rkl sokeria
30-40g voita
(loraus cointreau tai triple sec likööriä, jos haluat liekittää letut)
Valmista letut pakkauksen ohjeen mukaan. Voit tehdä letut vaikka hyvissä ajoin etukäteen. Pese appelsiinit huolellisesti, käytä luomua, jos mahdollista. Raasta appelsiinin kuori raastinraudalla kulhoon ja purista mehu sekaan. Lisää joukkoon sokeri. Sulata voi pannulla ja kaada sekaan mehu-sokeriseos. Anna kiehua muutama minuutti, niin että kastike sakenee vähän siirappimaiseksi.
Taittele letut kolmioiksi ja lisää pannuun, alenna lämpöä ja anna lettujen lämmetä ja imeä kastiketta itseensä hetki. Jos haluat häikäistä, nosta lämpötila ja kaada loraus likööriä pannuun ja sytytä varoen tuleen, niin että saat liekityksen aikaiseksi. Muista vaan, että liesituuletin pitää ehdottomasti olla kiinni, jos liekität! Nauti vaniljajäätelön ja halutessasi marjojen kera.