Snoop Doggin uutuusvideo on kunnianosoitus 70-luvun blaxploitaatio –elokuville

16.04.2015 22:30 -

Snoop Dogg on julkaissut uuden musiikkivideon singleensä So Many Pros tulevalta BUSH albumiltaan.

Kappaleen video on kunnianosoitus 70-luvun blaxploitaatio –elokuville missä sankareina toimivat useimmiten mustaihoiset, pahiksina valkoihoiset ja musiikkina toimi soul ja funk. Suurelle yleisölle tunnetuimpiin blaxploitaatio –elokuviin kuuluu varmasti The Shaft.

- I wanted to depict Snoop Dogg as a black James Bond, and film him in scenes inspired by the Blaxploitation era. The video is a total homage to this period, which was one of the richest in terms of graphic design.  Only Snoop Dogg could embody such great characters through a series of posters that depict and pay tribute to one of the most iconic chapters of Hollywood history, mies pohtii.

Tulevan BUSH albumin on tuottanut Pharrell Williams ja levyllä kuullaan retro-futuristista R&B-pop-funkia lisättynä hyvällä fiiliksellä. Albumilla vierailevat Charlie Wilson (Peaches N Cream), Kendrick Lamar, Rick Ross, Stevie Wonder ja T.I.

Snoop Dogg on myynyt uransa aikana yli 35 miljoonaa levyä ja on yksi viime vuosikymmenien tunnistettavimpia ja vaikutusvaltaisimpia hahmoja musiikkibusineksessa. Musiikin lisäksi Snoop luovii luontevasti niin leffa ja TV -puolella kuin muodin, luksusbrändien ja viihdeteknologian aloilla. Mies tunnetaan myös hyväntekijänä Snoop Youth Football –liigastaan, missä tuetaan vähävaraisten lapsien harrastustoimintaa ja Snoop nähdään usein myös näissä tapahtumissa mukana. Mies on yksi sosiaalisen median aktiivisimpia ja seuratuimpia hahmoja.

Kilpailut

Uusimmat