Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.
Vapun reseptit: Voitaikinataskut mansikka-mascarponemoussella
Voitaikinataskut ovat käteviä ja soveltuvat monipuolisesti sekä makeisiin että suolaisiin herkkuihin. Herkulliset tarjottavat syntyvät vaivatta ja nopeasti!
VOITAIKINATASKUT MANSIKKA-MASCARPONEMOUSSELLA
1 pkt Myllyn Paras voitaikinataskuja
n. 1 l mansikoita (tuoreina tai pakasteena)
1,5 dl kuohukermaa
100 g mascarponejuustoa
1 tl vaniljasokeria
n. 2-3 rkl sokeria
Sulata voitaikinataskut ja paista tyhjinä pakkauksen ohjeen mukaan.
Ota mascarponejuusto lämpiämään noin 15-30minuuttia ennen täytteen tekoa. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja vatkaa sekaan mascarponejuusto, niin että seos on tasainen. Mausta sokerilla makusi mukaan. Lisää joukkoon vähän pienemmäksi pilkotut mansikat. Jos käytät pakastettuja mansikoita, annan niiden sulaa kokonaan ja voit käyttää myös pakastemansikoita tulevan mehua, se värjää mousseen kauniin vaaleanpunaiseksi.
Laita moussea jäähtyneisiin voitaikinataskuihin, koristele tomusokerilla ja tarjoile!
Kilpailut
Uusimmat
Kruununprinsessa Victoria matkustaa Suomeen - viime vierailusta jo toista vuotta aikaa
Lastenruokaa vedetään myynnistä - ei täytä laatuvaatimuksia
Vuoden ravintola on valittu - sijaitsee "maagisessa osoitteessa"
Muotimaailman megakauppa: Prada osti kilpailijansa
Suomen viimeinen Tiimari löytyi Kouvolasta - nyt liike sulkee ovensa, kertoo Yle
Näytä lisää