Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.
Vapun reseptit: Voitaikinataskut mansikka-mascarponemoussella
VOITAIKINATASKUT MANSIKKA-MASCARPONEMOUSSELLA
1 pkt Myllyn Paras voitaikinataskuja
n. 1 l mansikoita (tuoreina tai pakasteena)
1,5 dl kuohukermaa
100 g mascarponejuustoa
1 tl vaniljasokeria
n. 2-3 rkl sokeria
Sulata voitaikinataskut ja paista tyhjinä pakkauksen ohjeen mukaan.
Ota mascarponejuusto lämpiämään noin 15-30minuuttia ennen täytteen tekoa. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja vatkaa sekaan mascarponejuusto, niin että seos on tasainen. Mausta sokerilla makusi mukaan. Lisää joukkoon vähän pienemmäksi pilkotut mansikat. Jos käytät pakastettuja mansikoita, annan niiden sulaa kokonaan ja voit käyttää myös pakastemansikoita tulevan mehua, se värjää mousseen kauniin vaaleanpunaiseksi.
Laita moussea jäähtyneisiin voitaikinataskuihin, koristele tomusokerilla ja tarjoile!
Kilpailut
Uusimmat
Yksi maa jättäytyy pois Euroviisuista: "Päätös ei ollut helppo"
Heliövaara ja Patten etenivät uransa ensimmäistä kertaa neljän parhaan parin joukkoon Australian avoimissa
Norjalaiselta mediakonserni irtisanoo 13 prosenttia työvoimastaan
Roihuvuoren kirsikkapuiston puut kokivat kovan kolauksen hoitovirheen vuoksi: "Tämä on todella surullinen uutinen"
Seitsemää hakijaa haastatellaan Kelan pääjohtajan virkaan
Näytä lisää