Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.
Vapun reseptit: Voitaikinataskut mansikka-mascarponemoussella
Voitaikinataskut ovat käteviä ja soveltuvat monipuolisesti sekä makeisiin että suolaisiin herkkuihin. Herkulliset tarjottavat syntyvät vaivatta ja nopeasti!
VOITAIKINATASKUT MANSIKKA-MASCARPONEMOUSSELLA
1 pkt Myllyn Paras voitaikinataskuja
n. 1 l mansikoita (tuoreina tai pakasteena)
1,5 dl kuohukermaa
100 g mascarponejuustoa
1 tl vaniljasokeria
n. 2-3 rkl sokeria
Sulata voitaikinataskut ja paista tyhjinä pakkauksen ohjeen mukaan.
Ota mascarponejuusto lämpiämään noin 15-30minuuttia ennen täytteen tekoa. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja vatkaa sekaan mascarponejuusto, niin että seos on tasainen. Mausta sokerilla makusi mukaan. Lisää joukkoon vähän pienemmäksi pilkotut mansikat. Jos käytät pakastettuja mansikoita, annan niiden sulaa kokonaan ja voit käyttää myös pakastemansikoita tulevan mehua, se värjää mousseen kauniin vaaleanpunaiseksi.
Laita moussea jäähtyneisiin voitaikinataskuihin, koristele tomusokerilla ja tarjoile!
Kilpailut
Uusimmat
Hittisarjan uusi kausi julkaistiin, ja nyt turistien odotetaan vyöryvän Thaimaahan
Tiedätkö mihin kierrätysastiaan hedelmien punnitsemisessa tuleva vaakatarra kuuluu?
Myös Rihanna innostui kauden trendiasusta - esitteli kaksi erilaista kokonaisuutta
Espoon taivaalla nähdään sunnuntaina useita hätäraketteja - älä soita hätänumeroon
Tilaatko nuohouksen aina syksylle? Nuohousalan Keskusliitosta suositellaan toisin
Näytä lisää