Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.
Vapun reseptit: Maailman helpoin raparperipiirakka
Piirakka on muuntautuva. Lisää joukkoon esimerkiksi mansikkaa tai tuoreita marjoja.
Maailman helpoin raparperipiirakka
1 pkt Myllyn Paras pyöreä piirakkataikina makea
6-7 raparperin vartta
200 g ranskankermaa eli creme fraichea
2 kananmunaa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan. Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi. Sekoita muuta aineet keskenään.
Levitä raparperit vuokaa ja kaada ranskankerma-muna-sokeriseos raparperien päälle.
Paista piirakkaa uunin keskitasolla 25-30min, kunnes pinta on kauniin värinen. Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.