Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.
Vapun reseptit: Maailman helpoin raparperipiirakka
Nimensä mukaisesti tämä piirakka valmistuu nopeasti ja et voi epäonnistua. Piirakka sopii mainiosti tarjottavaksi esimerkiksi juhlissa tai nautittavaksi sellaisenaan koko perheen voimin.
Piirakka on muuntautuva. Lisää joukkoon esimerkiksi mansikkaa tai tuoreita marjoja.
Maailman helpoin raparperipiirakka
1 pkt Myllyn Paras pyöreä piirakkataikina makea
6-7 raparperin vartta
200 g ranskankermaa eli creme fraichea
2 kananmunaa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan. Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi. Sekoita muuta aineet keskenään.
Levitä raparperit vuokaa ja kaada ranskankerma-muna-sokeriseos raparperien päälle.
Paista piirakkaa uunin keskitasolla 25-30min, kunnes pinta on kauniin värinen. Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.