Mitä syntyy, kun muusikko ja näyttelijä laittavat ruokaa yhdessä?

11.12.2015 18:00 -

Antti Holma vieraili Cooking with Kasmir -ohjelmassa tuoden mukanaan sekä yllätysruokakassin että hahmokilpailuun sopivat asusteet. Hahmokilpailussa olivat tällä kertaa osallisina Kasmir ja Axl Smith eli Pikkujoulupuristelijakissa ja Iso-Ana.

Viime jakson viisaat puheet vaihtuvat Cooking with Kasmir -ohjelman tässä jaksossa vitseihin, jopa härskeihin sellaisiin. Jakso aiheuttaa kuitenkin ääneen tirskahtelua, ja onkin helppo sanoa, että Cooking with Holma on tähän mennessä hauskin jakso.  

Jakson resepti:

Juustonaksukanaa kermaisella juustokastikkeella:

Valmistusaineet:

Kanan rintafileet
Juustonaksuja
Riisikakkuja
Munia
Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
Valio Keisarinna® juustoa
Tuoretta inkivääriä
Kikherneitä
Mung-pavun ituja
Herneitä
Sitruunamehua
Valio kermainen juustokastike

Valmistusohjeet

Murenna juustonaksut ja riisikakut. Raasta juusto, ja yhdistä se juustonaksujen ja riisikakkujen kanssa (kulho 1). Riko kaksi munaa toiseen kulhoon (kulho 2). Kaada vehnäjauhot eri kulhoon (kulho 3). Pyöritä kanafileet vehnäjauhoissa, seuraavaksi kananmunassa ja kolmanneksi kuorrutteessa. Ruskista ne pannulla kunnes fileet ovat kullanruskeat. Siirrä uunipellille, ja paista fileet 200 asteessa n. 10-15min.

Lisukkeen valmistusohjeet

Raasta inkivääri. Kaada pannulle kikherneet, idut sekä herneet ja anna olla pannulla, kunnes ovat lämpimiä tarjoiltavaksi.     Lisää inkivääri, sekä tilkka sitruunamehua. Mausta makusi mukaan suolalla ja pippurilla.

Kastikkeen valmistusohjeet

Lämmitä Valio kermainen juustokastike ohjeiden mukaan. Kokoa annos.

Katso Cooking with Holma -jakso:

Kuva: Jook Joint

Muiden jaksojen reseptit:

Kilpailut

Uusimmat