Mitä syntyy, kun muusikko ja näyttelijä laittavat ruokaa yhdessä?
Viime jakson viisaat puheet vaihtuvat Cooking with Kasmir -ohjelman tässä jaksossa vitseihin, jopa härskeihin sellaisiin. Jakso aiheuttaa kuitenkin ääneen tirskahtelua, ja onkin helppo sanoa, että Cooking with Holma on tähän mennessä hauskin jakso.
Jakson resepti:
Juustonaksukanaa kermaisella juustokastikkeella:
Valmistusaineet:
Kanan rintafileet
Juustonaksuja
Riisikakkuja
Munia
Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
Valio Keisarinna® juustoa
Tuoretta inkivääriä
Kikherneitä
Mung-pavun ituja
Herneitä
Sitruunamehua
Valio kermainen juustokastike
Valmistusohjeet
Murenna juustonaksut ja riisikakut. Raasta juusto, ja yhdistä se juustonaksujen ja riisikakkujen kanssa (kulho 1). Riko kaksi munaa toiseen kulhoon (kulho 2). Kaada vehnäjauhot eri kulhoon (kulho 3). Pyöritä kanafileet vehnäjauhoissa, seuraavaksi kananmunassa ja kolmanneksi kuorrutteessa. Ruskista ne pannulla kunnes fileet ovat kullanruskeat. Siirrä uunipellille, ja paista fileet 200 asteessa n. 10-15min.
Lisukkeen valmistusohjeet
Raasta inkivääri. Kaada pannulle kikherneet, idut sekä herneet ja anna olla pannulla, kunnes ovat lämpimiä tarjoiltavaksi. Lisää inkivääri, sekä tilkka sitruunamehua. Mausta makusi mukaan suolalla ja pippurilla.
Kastikkeen valmistusohjeet
Lämmitä Valio kermainen juustokastike ohjeiden mukaan. Kokoa annos.
Katso Cooking with Holma -jakso:
Kuva: Jook Joint
Muiden jaksojen reseptit: