Smoothie ja ahventa Michael Monroelle
Elämä voi muuttua. Onneksi. Michael Monroen osalta se on muuttunut terveellisempään suuntaan. Michaelin elämään on mahtunut paljon ja kaikesta siitä kuullaan uusimassa Cooking with Kasmir -jaksossa.
Alla jakso ja smoothien ja kala-annoksen reseptit:
Suomen ahven goes Marokko
(Annos kahdelle)
Valmistusainekset:
247 g Valio Mustaleima™ juustoa
Myllyn Paras Korppujauhoja
2 kananmunaa
Vettä
6 pientä ahvenfilettä
Tilkka oliiviöljyä
Valmistus:
Raasta Mustaleima juusto (n. 2 dl), ja sekoita se korppujauhon kanssa. Riko kaksi kananmunaa kulhoon ja lisää tilkka vettä. Kasta ahvenfileet kananmuna-vesi seokseen ja pyörittele tämän jälkeen korppujauho-juustoseoksessa. Paista pannulla oliiviöljyssä kullanruskeaksi.
Parsa-pinaatti-couscous
Valmistusainekset:
6 pientä tankoa vihreää parsaa
Tuoretta pinaattia
Tilkka oliiviöljyä
150 g Myllyn Paras Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimoita 225 ml kiehuvaa vettä
Ripaus suolaa
Ripaus mustapippuria
Tilkka sitruunamehua
Tuoretta tilliä
Valmistus:
Valmista ohrasuurimo paketin ohjeiden mukaisesti. Leikkaa parsa pieniksi paloiksi sekä silppua puolet tuoreista pinaateista. Paista parsat ja pinaatit oliiviöljyssä kattilassa. Pyöritä ohrasuurimot parsojen ja pinaattien sekaan ja lisää kiehuva vesi. Anna hautua. Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja sitruunamehulla. Lisää loput pinaatit ja hienonnettu tilli. Kokoa annokset.
Paras välipalasmoothie
Valmistusainekset:
Yksi prk Valio pehmeä maitorahkaa
Yksi pullo Froosh pineapple, banana & coconut smoothieta Cashew-pähkinöitä
Pakastemarjoja
Valmistus:
Kokoa annos siten, että maitorahka tulee alimmaiseksi. Lisää smoothie, pähkinät ja marjat.
Katso Jook Joint TV:n jakso:
Kuva: Jook Joint
Aikaisempien jaksojen reseptit: