Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.
Vapun reseptit: Siemennäkkäri
Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras. Yksinkertaisen siemennäkkärin tekemisessä onnistuu jokainen! Helppo valmistaa ja maistuu niin hyvältä, että harvoin syöminen jää yhteen palaan.
SIEMENNÄKKÄRI
Pellillinen
1,5-2h
1,5 dl Myllyn Paras ruis-kaurahiutaleita
1,5 dl Myllyn Paras karkeita ruisjauhoja
1 dl kurpitsansiemeniä
1 dl Myllyn Paras 3-viljan leseitä
1 dl seesaminsiemeniä
¾ dl pellavansiemeniä
3 dl vettä
1 tl suolaa
0,5 dl öljyä
Sekoita kaikki aineet keskenään kulhossa ja anna taikinan turvota 30-60 minuuttia.
Taputtele taikina kostein käsin mahdollisimman ohueksi levyksi uunipellille. Tee levyyn ruudut taikinapyörällä tai veitsellä, jolloin levy on helppo murtaa annospaloihin paistamisen jälkeen.
Paista näkkäriä 175 asteisessa uunissa noin tunti. Voit laskea lämpötilaa 150 asteeseen puolen tunnin jälkeen.
Murra näkkäri paloiksi ja säilytä ilmatiiviissä astiassa.
Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.