Samu Haber samalla levyllä Snoop Doggin ja Sean Kingstonin kanssa

29.11.2012 20:22 -

Follow Your Instinct -ryhmä työstää parhaillaan debyyttialbumiaan Animal Kingdom. Levylle on Samu Haberin lisäksi kiinnitetty myös Snoop Dogg ja Sean Kingston.

Follow Your Instinctin ensimmäisellä singlellä No Matter What They Say, vierailee Sunrise Avenuesta tunnettu Samu Haber. Single julkaistiin syyskuussa, jonka tuotti Amerikkalainen Just Blaze, joka on aiemmin työskennellyt mm. Kanye Westin, 50 Centin ja Jay-Z:n kanssa. Musiikkivideo on kerännyt YouTubessa jo yli kolme miljoonaa katselukertaa. Ryhmä työstää tällä hetkellä myöhemmin julkaistavaa debyyttialbumiaan Animal Kingdom. Levylle on Haberin lisäksi kiinnitetty useita alan huippuvierailijoita, kuten Snoop Dogg ja Sean Kingston.



Follow Your Instinct on ryhmä, jonka ympäri maailmaa kotoisin olevat jäsenet ovat löytäneet toisensa musiikin kautta. Ryhmän keulahahmo Addis Mussa on tehnyt mittavan uran Keski-Euroopassa. Brooklynista kotoisin oleva Viper on työskennellyt useiden hiphop-artistien kanssa. Kuria miehille pitää bändin ainoa naispuolinen jäsen Lionezz. Yhdessä Addis, Viper ja Lionezz muodostavat toimivan ryhmän, jota kutsutaan leikkisästi Euroopan Black Eyed Peasiksi.

(Radio Nova, Universal Music)

Kilpailut

Uusimmat