Gnarls Barkley -muusikko vältti ahdistelusyytteet, joutuu huumeista tilille

21.10.2013 14:32 -

Gnarls Barkley -kokoonpanosta ja megahitistä Crazy-megahitistään tunnettu laulaja Ceelo Green on vapautettu syytteistä, joissa naishenkilö väitti hänen ahdistelleen tätä seksuaalisesti.

Ceelo Green tulee saamaan kuitenkin syytteet huumausainaiden käytöstä ja hallussapidosta, viranomaislähteet kertovat TMZ-sivustolle.

Naishenkilö syytti laulajan ahdistelleen häntä seksuaalisesti. Ennen väitettyä ahdistelua molemmat olivat nauttineen ekstaasia. Naisen kertoman mukaan Ceelo olisi laittanut ainetta hänen lasiinsa.

TMZ-sivuston mukaan viranomaisilla oli vaikeuksia todentaa naisen tarinaa. Ceelo Green ja nainen olivat myös tapailleet jo jonkin aikaa ennen välikohtausta.

Syytteet Ceeloa kohtaan ovatkin kaatumassa olemattomiin todisteisiin.

Itse laulaja on kiistänyt kaikki häntä vastaan nostetut syytteet ja on auttanut poliiseja kaikin tavoin jutun selvittelyssa.

Ceelo saaneekin niskaansa vain syytteet ekstaasin käytöstä, koska näyttöä niiden ostamisesta ja rikollisesta toiminnasta ei ole. Mikäli laulaja tuomitaan huumausaineiden käytöstä, selvinnee hän ensikertalaisena pelkillä sakoilla.



Kuva: Shutterstock

(Radio Nova, TMZ.com)

Kilpailut

Uusimmat