Norjalaissensaatio Donkeyboy Suomi-muistoistaan: “Hmm, Jägermeister, Finlandia Vodka…”

12.06.2014 19:15 -

Huomenna Waasa Pop Festivaleilla esiintyvä huippusuosittu norjalaisyhtye Donkeyboy kävi heittämässä torstaina akustisen keikan Nova Stagella. Yhtye muisteli musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen haastattelussa innolla edellistä Suomen-visiittiään.

Edellisen kerran Donkeyboy keikkaili Suomessa kaksi vuotta sitten, kun bändi esiintyi Weekend-festivaaleilla.

Yhtyeen Kent Sundberg ja Peter Michelsen muistelivat naureskellen kyseistä keikkaa ja sen jälkeisiä juhlia.

- Se oli oikeasti yksi parhaista konserteistamme koskaan, paikalla oli ainakin 15 000 ihmistä ja siellä oli aivan loistava tunnelma.

- Keikan jälkeisen bileet olivat hauskat, vaikka suoraan sanottuna emme oikein muista juhlista mitään. Tai no, muistamme Jägermeisterin ja Finlandia Vodkan.

Bändin tuorein single Crazy Something Normal soi parastaikaa ahkerasti suomalaisilla radiokanavilla. Vaikka edellisestä Silver Moon -albumista on vierähtänyt jo kaksi vuotta, voi uuden albumin julkaisuun mennä vielä tovi.

- Olemme aloittaneet levyn teon, mutta emme tiedä milloin se tulee ulos. Se saattaa tulla ennen joulua tai sitten vasta joskus vuodenvaihteen jälkeen. Sitä ennen kuitenkin julkaisemme jokusen singlen. Spotifyn myötä nykypäivänä on hyvä suunnitelma pistää pihalle alkuun sinkkuja, jotka saattavat päätyä myös radiosoittoon. Sitä kautta ihmiset löytävät bändin ja saattavat innokkaammin sitten tutustua kokopitkään levyyn.

Donkeynboyn Nova Stage -keikan pääset kuulemaan ja katsomaan Novan taajuudelta ja netistä lähiaikoina.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat