Huomenna Nova Stagella norjalaissensaatio Donkeyboy – tämä on kuultava

27.06.2014 17:00 -

Lauantaina Nova Stagella päästään nauttimaan loistavan Donkeyboy-yhtyeen akustisesta soitannasta.

Norjalainen Donkeyboy käväisi Suomessa muutama viikko takaperin ja yhtye kävi samalla vierailulla Nova Stagella.

Bändin akustista live-vetoa ja haastattelua pääset kuulemaan Novan taajuudelta lauantaina heti kello 15 jälkeen Elina Viitasen ja Samuli Väänäsen luotsaamassa Spotify-listassa.


Yhtyeen Kent Sundberg ja Peter Michelsen muistelivat Nova Stage -visiittinsä yhteydessä ensimmäistä Suomen-keikkaansa, jonka bändi heitti muutama vuosi sitten Weekend-festivaaleilla.

- Kyseessä oli oikeasti yksi parhaista konserteistamme koskaan, paikalla oli ainakin 15 000 ihmistä ja siellä oli aivan loistava tunnelma.

- Keikan jälkeisen bileet olivat hauskat, vaikka suoraan sanottuna emme oikein muista juhlista mitään. Tai no, muistamme Jägermeisterin ja Finlandia Vodkan.

Vuonna 2005 perustettu Donkeyboy on julkaissut kaksi albumia, joista viimeisin Silver Moon ilmestyi kaksi vuotta sitten. Bändi työstää parastaikaa tulevaa kolmoslevyään, jolta sinkkuina irrotetut Triggerfinger ja Crazy Something Normal ovat muodostuneet isoiksi hiteiksi myös Suomessa.

Nova Stage on Radio Novan reilu vuosi sitten toimintansa käynnistänyt keikkastudio. Tänä aikana Nova Stage on tarjonnut yli 100 livekeikkaa kotimaisilta ja ulkomaisilta huippuartisteilta.

Vuoden 2014 Radio Gaalassa kunniamaininnan saanut Nova Stage kasvattaa jatkuvasti yleisöä tarjoten ainutlaatuisia live-elämyksiä radion lisäksi myös verkossa ja mobiilissa. Pääset katsomaan Nova Stage -livetaltiointeja Radio Novan Youtube-kanavalta, nettisivulta, sekä Katsomo.fi-sivustolta.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat