Tänään Nova Stagella timanttista herkkua Norjasta – livenä Donkeyboy

28.06.2014 11:05 -

Nova Stage tarjoaa tänään jälleen loistavaa livemusiikkia. Pääset kuulemaan norjalaisen Donkeyboy-yhtyeen akustista keikkaa haastatteluineen Novan taajuudelta heti kello 15 jälkeen Spotify-listassa.

Muutama viikko sitten Suomessa piipahtanut Donkeyboy vieraili visiittinsä tiimoilta myös Nova Stagella.

Bändin akustista keikkaa haastatteluineen kuulet tänään heti kello 15 jälkeen Elina Viitasen ja Samuli Väänäsen luotsaamassa Spotify-listassa. Luvassa on upean kuuloista meininkiä, joten tätä keikkaa ei kannata missata.

Vuonna 2005 perustettu Donkeyboy on julkaissut kaksi albumia, joista viimeisin Silver Moon ilmestyi kaksi vuotta sitten. Bändi työstää parastaikaa tulevaa kolmoslevyään, jolta sinkkuina irrotetut Triggerfinger ja Crazy Something Normal ovat muodostuneet isoiksi hiteiksi myös Suomessa.


 

Nova Stage on Radio Novan reilu vuosi sitten toimintansa käynnistänyt keikkastudio. Tänä aikana Nova Stage on tarjonnut yli 100 livekeikkaa kotimaisilta ja ulkomaisilta huippuartisteilta.

Vuoden 2014 Radio Gaalassa kunniamaininnan saanut Nova Stage kasvattaa jatkuvasti yleisöä tarjoten ainutlaatuisia live-elämyksiä radion lisäksi myös verkossa ja mobiilissa. Pääset katsomaan Nova Stage -livetaltiointeja Radio Novan Youtube-kanavalta, nettisivulta, sekä Katsomo.fi-sivustolta.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat