Herkkuja kesään: Dippikupit
Valmista helposti raikasta tarjottavaa kahdeksalle hengelle!
1 - 2 porkkanaa tai 5 pikkuporkkanaa
1/2 kukkakaali
2 vartta varsiselleriä
1 paprika tai makeita pikkupaprikoita
100 g ruissipsejä tai -nachoja
3 prk (à 200 g) Valio Crea® crème fraîchea (Valkosipuli, Pippuri tai Paahdettu sipuli)
Leikkaa porkkanat tikkumaisiksi paloiksi. Paloittele puhdistettu kukkakaali nupuiksi.
Paloittele varsisellerin varret sopivan pituisiksi pätkiksi.
Halkaise paprika, poista siemenet, suikaloi. Voit myös käyttää makeita, pieniä paprikoita halkaistuina (ks. kuva).
Kokoa dipattavat annoslaseihin laittamalla lasien pohjalle crème fraîchea ja sen päälle dippikasvikset ja ruisnachot pystyyn.
Tarjoa alkupalana, pikkusuolaisena juhlissa tai illanistujaisissa.
Vinkki: Voit laittaa dippikuppeihin vain yhtä tai useampaa Valio Crea® crème fraîche makua. Niitä voi myös yhdistellä!
Löydä lisää Kesäkokkireseptejä!
(Radio Nova, Valio)
Kuva: Valio