Etsitkö tykkäysnappulaa lehdestä? Eikö Ctrl+Z toimikaan arkielämässä?

02.01.2015 09:05 -

Sosiaalinen media ja tietokoneet vaikuttavat monen arkeen hullunkurisella tavalla. Toiset kertovat koittavansa etsiä tikkuaskiaan Googlen avulla, toiset taas ovat yrittäneet peruttaa mokiaan hapuilemalla Ctrl+Z:aa. Millaisia kommelluksia sometus ja tietotekniikka ovat aiheuttaneet sinun arkielämässäsi? 

Feissarimokat-sivustolla Johanna kertoi miettineensä, minne hän oli jemmannut tikkuaskinsa. Hädän hetkellä hän huomasi avaavansa Googlea asian selvittämiseksi.

Antti kertoi puolestaan zoomanneensa sanomalehteä kuten kosketusnäyttöä ja Johanna taas hapuilleensa Ctrl+Z-yhdistelmää huomatessaan kaataneensa kattilaan jotain, mitä ei ollut tarkoitus.

Allekirjoittanut taas koki todellisen facepalm-hetken etsiessäni tykkäysnappulaa sanomalehdestä. Kaverini taas kertoi etsineensä kellonaikaa sanomalehden kulmasta.

Millaisia kommelluksia ATK:n sekoittuminen todelliseen maailmaan on aiheuttanut? Kommentoi alle, koostamme parhaista vastauksista artikkelin. Jos haluat osallistua levypalkinnon jakoon, täytä myös alla oleva lomake. Vastausaika päättyy 4. tammikuuta 2015.

<cms form somevaikutus />

Kuva: Shutterstock

(Maria Rautio / Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat