Herkullinen fetadippi kruunaa aterian – kokeile helppoa reseptiä
Moni suosii erilaisia kermaviilipohjaisia dippejä sipsien ja valmiiden dippijauhepussien kanssa. Sitäkin maukkaampi lopputulos syntyy kuitenkin itse valmistamalla ja dippi taipuukin myös yllättävän monen arkiruoan pariksi.
Alla resepti maistuvaan fetadippiin, joka sopii erinomaisesti vaikkapa grillatun lihan tai grillattujen kasvisten pariksi.
Fetadippi
2 dl kermaviiliä
60 g fetajuustoa
2-3 valkosipulinkynttä
3 tl sitruunamehua
1 rkl sinappia
0,5 dl ruohosipulisilppua
Ripaus sokeria
1. Hienonna fetajuusto sekä valkosipulinkynnet.
2. Sekoita ainekset kermaviilin joukkoon.
3. Anna dipin tekeytyä jääkaapissa useampi tunti ennen tarjoilua.
Lue myös: Korvaa pottumuusi supermaukkaalla kukkakaalisoseella – katso helppo resepti