Kuva: AOP

Pariisin olympialaisten avajaisissa huippuluokan esiintyjät

26.07.2024 19:15 - Vilma Toikka

Pariisin Olympialaiset starttaavat virallisesti perjantaina 26. heinäkuuta.

Supertähti Lady Gaga, 38, esiintyy Pariisin olympilaisten avajaisseremoniassa perjantaina 26. heinäkuuta, kun kilpailut starttaavat virallisesti.

Fanit ovat spekuloineet muidenkin maailmantähtien mahdollisesta esiintymisestä olympialaisissa. Muun muassa Dua LipanAriana Granden ja ranskalaisen laulajan Aya Nakamuran on huhuttu esiintyvän avajaisissa. Seremonian esiintyjäkaarti on kuitenkin pääosin pidetty salassa. Gagan lisäksi lavalla nähdään ainakin Celine Dion.

NBC News raportoi aiemmin tällä viikolla, että huhut esiintyjistä lisääntyivät, kun Gagan ja Dionin nähtiin saapuvan Pariisiin juuri ennen olympialaisten alkua. 

Gaga on tehnyt mittavan laulu-uransa ohella myös töitä näyttelijänä. Hän näytteli toista pääosaa elokuvassa A Star Is Born, ja seuraavaksi hänet nähdään uudessa Joker -elokuvassa, jossa hän näyttelee Harley Quinniä.

Celine Dionille olympialaisissa esiintyminen on ensimmäinen sen jälkeen, kun hän kertoi sairastavansa harvinaista jäykkyysoireyhtymää. Dion joutui sairauden takia peruuttamaan Courage World Tour -kiertueensa. Hänen oli tarkoitus esiintyä myös Suomessa vuonna 2023.

Lue myös: "Jotain sellaista, mitä en ole ennen tehnyt" - Lady Gaga on valmis palaamaan musiikkimaailmaan

Lue myös: Terveysongelmista kärsivä Céline Dion julkaisi uutta musiikkia - lisää on vielä tulossa

Lähde: The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat