Jouni Hynynen: Rumia naisia ei ole olemassakaan

26.09.2015 10:14 -

Kotiteollisuus-yhtyeen Jouni Hynynen vastasi studiossa Novan Elli Collanin soittoon. Lyhyen jutustelun aikana paljastui, että esineistä kaunis on ainakin sellainen, josta lähtee ääni. Kitaran ääni. Naisistakin puhuttiin, kun kerran aiheena oli kauneus.

Hynynen kursaili, kun kuuli, että puhelun aiheena on kauneus. Ensin mies ei tahtonut vastata kysymyksiin, mutta suostui sittenkin lyhyeen haastatteluun.

Mitä kauneus äijämäiselle rokkarille merkitsee?

– Periaatteessa kauneus ei merkkaa mulle mitään. Mutta jos mietitään kaunista naista, niin onhan kaunis nainen kauniimpi kuin ruma nainen. Mutta olen myös sitä mieltä, ettei rumia naisia ole olemassakaan. Tämä on minulle hankala kysymys!

Hynynen sanoi, ettei puhelun hetkellä näe ympärillään muuta kaunista kuin maisemat, studio kun li "maalla" ja seurana vain bändin jätkät.

– Minä en näe nyt ympärilläni muuta kuin rumuutta ja pahanhajuisia ihmisiä. Tässä alkaa kyllä sellainen kauneden kaiho olla mielessä, tunnusti Kotiteollisuuden äijä.

Vaikka mies väitti, ettei kauneudesta juurikaan perusta, ei hän sille täysin sokea ole.

– Kun aika ajoin herää niin, että naisihminen laittaa pihalla kukka-asiaa ojennukseen, saattaa siinä ajatella, että tuo näyttää hyvälle. Mutta en minä nyt niin hirveästi kauneutta kaipaa ympärilleni.

Sitten Hynynen havahtui.

– Kitarat ovat äärimmäisen kauniita. Niitä minä mielellään kattelen.

Hynynen on vieraillut Novassa muun muassa vappuna 2014.

Voiko kaunis mies olla uskottava rokkari, kysyi Collan.

– Ei. Tämä maa on täynnä niin sanottuja rokkareita, jotka näyttävät liian hyvälle. Minulle tulee sellainen olo niistä, että ne keskittyvät ihan muihin asioihin kuin niihin, joihin pitäisi keskittyä.

Omia omasta mielestään kauniita fyysisiä piirteitään ei Hynynen halunnut lausua, mutta kertoi kuitenkin, mistä itsessään tykkää.

– Mie luulen, että mie oon sellainen aika optimistinen jätkä, ja suht hyväntuulinen. Nämä on sellaisia asioita, joita minä itse arvostan  itessäni. On paljon niitäkin, joita en arvosta, mutta en niistä ala tässä nyt avautumaan.

Elli Collan ja Viikon lopunajat Novassa lauantaisin klo 10-14 ja sunnuntaisin klo 12-14.

Lisää kauneusaiheesta:

Noora Karma: Ihmisiksi eläminen kaunistaa

Kilpailut

Uusimmat