Vapun reseptit: Aprikoosi-rahkapiirakka

27.03.2015 13:14 -

Aina on syytä juhlaan! Herkullinen aprikoosi-rahkapiirakka ei ole liian makea, mutta maistuu jokaiselle. Piirakka on helppo tehdä ja sen voi nauttia esimerkiksi jälkiruokana viikonloppuna kahvin kera.

Aprikoosi-rahkapiirakka

1 Myllyn Paras pyöreä piirakkataikina makea
1 tlk aprikoosin puolikkaita sokeriliemessä
5 rkl aprikoosihilloa
250 g maustamatonta rahkaa
1 dl kermaa
3/4 dl sokeria
2tl vaniljasokeria (2tl vaniljauutetta, jos on)
2 kananmunaa



Anna taikinan sulaa ja painele se pyöreään piirakkavuokaan. Levitä hillo pohjan päälle ja asettele valutetut aprikoosin puolikkaat.



Sekoita munat, rahka, kerma, sokerit sekä vaniljauute keskenään sekaisin. Kaada rahkaseos aprikoosien päälle. Paista piirakkaa 200 asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.

Kilpailut

Uusimmat