Nämä musiikin supertähdet ovat olleet mukana Euroviisuissa — floppeja ja uskomattomia menestystarinoita
Patricia Kaas nähtiin vuonna 2009 Moskovan euroviisuissa edustaen Ranskaa. Kappaleen nimi oli Et s'il fallait le faire. Biisi oli taattua Kaasia, mutta sai moitteita siitä, että biisi ei ollut kovin kiinnostava. Kappale sijottui finaalissa 9. sijalle, joka oli Ranskan yksi parhaimmista sijoituksista vuosiin.
Venäläinen T.A.T.U. on myös nähty euroviisuissa. Kaksikko aiheutti vuonna 2003 Riikassa päänvaivaa järjestäjille ja EBU:lle, joka järjestää Euroviisut. T.A.T.U. uhkasi riisuvansa itsensä alasti kesken esityksen ja suutelevan lavalla. Lisäksi pitkin harjoitusviikkoa T.A.T.U. riehui ympäri Riikaa ja haukkui muun muassa järjestelyt. Bändi sijottui suurimmin osin kohun saattelemana 3. sijalle, joka oli karvas pettymys voittoa hakeneelle duolle. Venäjän delegaatio kostikin järjestämällä lehdistötilaisuuden samaan aikaan kuin voittajamaa Turkki ja onnistui siinä. Turkin lehdistötilaisuudessa ei ollut lainkaan minkään muun maalaisia kuin turkkilaisia toimittajia.
DJ Bobo edusti kotimaataan Sveitsiä Helsingin euroviisuissa vuonna 2007. Bobo oli hankkinut lavalle kokonaisen vampyyrijengin, joka tuki kappaletta nimeltä Vampires Are Alive.
90-luvun huippusuosikki oli myös ennakkosuosikki viisuissa, mutta haaveet murskaantuivat jo semifinaalissa, jossa Sveitsi oli viimeisten joukossa.
Las Ketchup tunnetaan yhden hitin ihmeenä. Yhtyeen Asereje soi radioissa tiuhaan ja yhtyeen silloin levy myi yli 12 miljoonaa kappaletta. Kuten kaikkien kertakäyttöbändien suosio hiipuu, hiipui myös Las Ketchupin ja bändi haki nostetta uralleen euroviisuista. Vuonna 2006 Yhtye esitti Suomen voittamissa Ateenan viisuissa kappaleen nimeltä Un Blodymary, joka sijottui neljänneksi viimeiseksi finaalissa. Sen koomin bändistä ei ole kuultu.
Celine Dion tunnetaan My Heart Will Go On -hitistään, mutta harva muistaa hänet myös euroviisuista vuodelta 1988, josta naisen ura oikeastaan lähti liikkeelle. Nainen edusti ranskankielisellä kappaleella Sveitsiä, vaikka nainen on kotoisin Kanadasta. Dion voitti koko kilpailun. Kappaleen nimi oli Ne Partez Pas Sans Moi.
Lara Fabian muistetaan Suomessa erityisesti hitistään I Will Love Again 2000-luvun alusta. Fabian on myös euroviisuista ponnahtanut artisti, sillä laulajatar edusti Luxemburgia vuonna 1988 kappaleella Croire. Kappale sijoittui neljänneksi. Belgialaisssyntyinen laulajatar nousi välittömästi supertähteyteen ensiksi Luxemburgissa ja kotimaassaan Belgiassa, mutta myöhemmin myös maailmanlaajuisesti.
Baccara oli 70-luvun suosituimpia bändejä. Luxemburg lähetti voitonvarmana kaksikon viisumatkalle vuonna 1978. Menestys jäi kaukaiseksi, sillä Parlez-vous français? jäi finaalin sijalle 7. Bändi hajosi myöhemmin ja naiset perustivat omat Baccara -nimiset duot. Mayte Mateosin Baccara osallistui Ruotsin euroviisukarsintoihin vuonna 2004 jääden semifinaaliin.
ABBA muistetaan varmasti ikuisesti, sillä juuri euroviisuvoitosta 1974 ruotsalaisbändin menestystarina alkoi. Bändi on vielä lähes 30 vuoden hajoamisen jälkeen huippusuosittu ja bändin levyjä on myyty yli 370 miljoonaa kappaletta. Myös viisubiisi Waterloo on edelleen suosittu radiohitti ja se valittiin kaikkien aikojen euroviisuksi vuonna 2005.
(Nova)