Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.
Vapun reseptit: Haalea kana-pastasalaatti
Haalea kana-pastasalaatti:
½ps Myllyn Paras pippuripastaa
2-3 kanan rintafileetä tai ohutta pihviä (maustettu tai maustamaton)
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
1 keskikokoinen parsakaali
1 (250-300g) rasia kirsikka- tai pisatomaatteja
100 g feta- tai salaattijuustoa
suolaa, mustapippuria
loraus oliiviöljyä
kastike:
2 rkl valmista pestokastiketta
3 rkl sitruunan mehua
5 rkl oliiviöljyä
Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen. Viipaloi kesäkurpitsa ja irrota parsakaalista kukinnot. Lado kanafileet uunivuokaa, asettele viereen kesäkurpitsat ja parsakaalit. Pirskottele oliiviöljyä lihan kasvisten päälle, sekä vähän suolaa ja pippuria )ei tarvitse kanojen päälle, jos marinadissa). Laita vuoka uuniin ja kypsennä 15-20min, riippuen fileiden paksuudesta. Laita pastavesi kiehumaan. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, saa jäädä reilusti al denteksi( keittoaika 6-7min). Valuta pasta ja kaada tarjoulukulhoon. Kaada sekaan huuhdellut tomaatit. Pilko kypsät kanafileet siivuiksi ja lisää ne sekä paahtuneet kasvikset salaattiin. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada salaatin sekaan, sekoita. Murustele lopuksi pinnalle juusto.