Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.
Vapun reseptit: Kuningattaren kääräri
Kuningattaren kääräri:
Pohja: 3 kananmunaa 1,5 dl sokeria 1,5 dl Myllyn Paras karkeita vehnäjauhoja Täytteeseen: 2 dl kuohukermaa 1 prk (200g) vaniljalla maustettua rahkaa 2 rkl sokeria 200g kotimaisia pakastevadelmia sulatettuna 1,5-2 dl kotimaisia mustikoita, tuoreena tai pakastettuja sulatettuina Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Kääntele joukkoon vehnäjauhot. Kaada taikina pellille leivinpaperin päälle ja levitä tasaiseksi leivinpaperin muotoiseksi levyksi, niin että reunoille jää noin 3-5cm tilaa. Paista pohjaa 7-9 minuuttia, kunnes pohja on kauniin kullanvärinen. Valmista täyte pohjan kypsyessä. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää sekaan muut aineet ja sekoita. Kaada uunista tullut pohja toiselle leivinpaperiarkille, jolle voit ripotella halutessasi vähän sokeria. Levitä täyte pohjalle, niin, että noin 1/3 osa pohjan yläosasta jää täytteettä. Kääri levy varoen rullalle ja kiepauta leivinpaperin päät rullalle ja laita jääkaappiin tai muuhun kylmätilaan vetäytymään vähintään tunniksi ennen tarjoilua, jotta maut tasoittuvat.Kilpailut
Uusimmat
Tuomaan Markkinat teki kävijäennätyksen - myydyin ruokatuote ei yllätä
Kansanedustaja Antti Kangas sai sairauslomaa uupumuksen vuoksi
Työttömien määrä kipuaa yhä korkeammalle - luku kasvanut vuodentakaisesta kymmenillätuhansilla
Suomen väkiluku jatkoi kasvamistaan maahanmuuton ansiosta - syntyvyys edelleen matalaa
3 joulukukkaa, jotka selviävät lähes ilman hoitoa
Näytä lisää