Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.
Vapun reseptit: Vesimelonia, fetaa ja minttua
Kaikilla grillin omistavilla, grilli varmasti pysyy edelleen kuumana, kun ilmat ovat näin upeat. Moni myös päättää aloittaa keveämmän elämän, jos lomalla on tullut herkuteltua ja lipitettyä viiniä, kuten monella lomalaisella nyt tulee tehtyä.
Tämä salaatti toimii loistavasti lisukkeena tai vaikka sellaisenaan lämpimän päivän herkkuna. Raaka-aineita on vaivaiset kolme, mutta nämä vaan tomivat tosi hyvin yhdessä! Suosi kuitenkin fetaa palana, ei valmiina kuutioina.
Vesimelonia, fetaa ja minttua
½ vesimeloni
½-1 pkt hyvää fetajuustoa
kourallinen tuoretta minttua
(sitruuna-oliiviöljy tai viinietikka-öljy kastiketta)
Pilko meloni haarukkaan sopiviksi kuutioiksi ja asettele laakealle tarjoiluvadille. Murenna pinnalle fetaa ja silppua minttu ja ripottele päälle. Tarjoa sellaisenaan tai sitruuna-öljy tai viinietikka-öljykastikkeen kera.
-Vappu