Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.
Vapun reseptit: Riistapasteijat
Voitaikinataskut ovat todella käteviä vierasvaroja, jotka sulaa nopeasti ja muuntautuu vieraille tarjottavaksi esimerkiksi illanistujaisiin. Tai miksi et valmistaisi pasteijoita vaikka perheelle perjantai-illan herkuksi! Glögin kanssa toimii järisyttävän hyvin! Ja jos täytettä jää, voi sen nauttia sellaisenaan!
Riistapasteijat
1-2 pkt Myllyn Paras valmis voitaikinataskuja
400g jauheliha(peura, hirvi,yms)
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
loraus öljyä
2dl Myllyn Paras ohra-riisiseosta (kypsennä paketin ohjeen mukaan)
suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta, (chilijauhetta)
kananmuna voitelun
Sulata taskut pakkauksen ohjeiden mukaan. Kypsennä ohra-riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Silppua sipulit ja kuullota ne öljyssä. Lisää sekaan jauheliha ja ruskista. Mausta jauheliha. Sekoita jauhelihaseos kypsään ohra-riisiin.
Täytä taskut noin ruokalusikallisella täytettä ja painele saumat haarukkaa apua käyttäen kiinni. Voitele pasteijat kananmunalla, jonka rakenteen olet sekoittanut rikki.
Paista pastejoita 200 asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
- Vappu