Pitkitätkö syömistä työpäivän aikana? Ei kannata - lue miksi!

11.03.2014 13:02 -

Konttorin Annika Metsäketo ja Sari Seppälä aloittivat viikon haastattelemalla ravitsemusasiantuntija Leila Fågelholmia maanantaina. Kolmikko puhui muun muassa rytmityksestä, miksi?

- Olisi hyvä, että olisi säännöllinen ateriarytmi. Meidän elimistö tykkää tylsästä elämästä, missä kaikki on säännöllistä; syödään säännöllisesti samaan aikaan joka päivä ja mennään nukkumaan samaan aikaan.

Säännöllinen ateriarytmi auttaa painonhallinnassa, ja auttaa jaksamaan koko työpäivän virkeänä ilman kiukunpuuskia. Siksi tulisi syödä 3-5 tunnin välein, monipuolisesti 4-6 kertaa päivässä. Töihin tehdyt eväät käyvät hyvin lounaasta, jos ne on tehty huolella. Hylkää siis jokapäiväiset makkaravoileivät ja panosta monipuolisiin eväisiin!

Konttorin Sari Seppälä ja Annika Metsäketo ovat tottuneet syömään nopeasti, joskus kolmessa minuutissa biisin välissä. Molemmat naiset ottavat yleensä evääkseen edellisen päivän ruokaa muovirasiassa.

Minkä vinkin ravitsemusterapeutti antoi naisille eväiden suhteen? Kuuntele koko haastattelu!



Kuva: Shutterstock

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat