Herkkuja kesään: Juustoinen broileri muurikassa

16.07.2014 11:10 -

Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Muurikkapannulla valmistuu ruoka kerralla isommallekin porukalle. Pannulta syntyvä herkullinen ruoan tuoksu ja tirinä tuo veden kielelle.

Juustoinen broileri muurikassa kuudelle hengelle:

2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
n. 650 g marinoituja broilerifileesuikaleita
4-5 kesäsipulia varsineen
2 omenaa
1 iso paprika
1 prk (2,5 dl) Valio Crea® ruokakermaa (Kippari®)
1 - 2 dl Valio ananastäysmehua

Kuumenna Oivariini paistokasarissa tai muurikassa. Paista broilerisuikaleet yhdessä tai kahdessa erässä.

Lisää joukkoon reilun kokoiseksi paloitellut sipulit ja omenat sekä suikaloitu paprika. Paista kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.
Lisää ruokakerma ja mehu. Keitä pari minuuttia. Hienonna osa sipulin varsista ruoan päälle.

Löydä lisää Kesäkokkireseptejä!

(Radio Nova, Valio)

Kuva: Valio

 

 

Kilpailut

Uusimmat