Herkkuja kesään: Juustoinen broileri muurikassa
Juustoinen broileri muurikassa kuudelle hengelle:
2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
n. 650 g marinoituja broilerifileesuikaleita
4-5 kesäsipulia varsineen
2 omenaa
1 iso paprika
1 prk (2,5 dl) Valio Crea® ruokakermaa (Kippari®)
1 - 2 dl Valio ananastäysmehua
Kuumenna Oivariini paistokasarissa tai muurikassa. Paista broilerisuikaleet yhdessä tai kahdessa erässä.
Lisää joukkoon reilun kokoiseksi paloitellut sipulit ja omenat sekä suikaloitu paprika. Paista kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.
Lisää ruokakerma ja mehu. Keitä pari minuuttia. Hienonna osa sipulin varsista ruoan päälle.
Löydä lisää Kesäkokkireseptejä!
(Radio Nova, Valio)
Kuva: Valio