Suosikkisuklaa Geishan resepti muuttuu
Suomalaisten suosikkisuklaa Geishaan tulee reseptipäivitys. Fazer kertoo tiedotteessaan, että Geishan reseptipäivitys on osa Fazerin sitoumusta poistaa palmuöljy kaikista keksi- ja makeistuotteista vuoden 2024 loppuun mennessä. Geishan suklaatäytteeseen käytetty palmuöljy siis vaihdetaan kaakaovoihin, minkä lisäksi klassikkosuklaan valmistuksessa on siirrytty käyttämään Rainforest Alliance-sertifioituja hasselpähkinöitä.
- Olemme kuulleet kuluttajien toiveen ja vastaamme nyt siihen. Käynnistimme palmuöljyn korvaamisen tuotteissamme jo syksyllä 2021 ja nyt on Geishan vuoro. Reseptimuutokset ovat aina herkkiä asioita ja meille on erityisen tärkeää, että kuluttajille tuttu makukokemus säilyy, sanoo Fazerin Makeisten viestintäjohtaja Liisa Eerola.
Raaka-aine muutos Geishan suhteen on toteutettu liukuvasti tammikuusta alkaen ja merkintä muutoksesta on nähtävissä myös suklaan pakkauksen tuotetiedoissa.
Lue myös: Suomalaisten suosikkikeksin reseptiin on tehty oleellinen muutos - oletko jo huomannut?
Lue myös: Dumle-tikkareiden tuotanto lopetetaan - MTV näyttää, kuinka herkun voi valmistaa itse
Lähde: Fazer