Kuva: Shutterstock

Toholammilta löytyi nyt lisää mahdollisesti vainajalle kuulunutta tavaraa

21.10.2024 14:45 - Minttu Tikkanen

Poliisi on löytänyt maastosta vaatteita.

Poliisi on löytänyt maastosta Toholammin etsinnöissä nyt myös erilaisia vaatekappaleita, jotka ovat voineet kuulua samalle vainajalle, jonka jäänteitä maastosta on aiemmin löydetty.

Etsinnät ovat jatkuneet eilen ruumiskoiran avustuksella. Jo viikonlopun aikana poliisi tiedotti löytäneensä lisää jäänteitä. Poliisi ei kuitenkaan kerro vielä tarkemmin, mitä jäänteitä on löytynyt, sillä kaikki löydöt, mukaan lukien vaatelöydökset, ovat nyt oikeuslääketieteellisessä tutkimuksessa. 

Vainajan henkilöllisyyttä, sukupuolta tai ikää ei ole vielä pystytty vahvistamaan löydöksistä huolimatta. Poliisi jatkaa kuolemansyytutkintaa edelleen, mutta ei tässä vaiheessa epäile tapauksessa rikosta. Etsinnät alkoivat aiemmin lokakuussa, kun ulkopuolinen henkilö löysi maastosta ihmisen käden.

Alueen eristys on nyt purettu, ja siellä saa liikkua vapaasti. Poliisi on tutkinut maastoa tarkasti, mutta jos tästä huolimatta alueella liikkuvat sattuvat havaitsemaan maastossa jotakin, joka voisi liittyä tapaukseen, kehotetaan olemaan yhteydessä poliisin vihjepuhelimeen 0295 415 501 tai sähköpostiosoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi. 

Seuraavan kerran asiasta tiedotetaan tiistaina 29. lokakuuta, mikäli tutkimuksissa ei ilmene mitään uutta ja merkittävää siihen mennessä.

Lue myös: Maastoetsinnät tuottivat tulosta: Toholammilta löydettiin lisää ihmisen jäänteitä

Lue myös: Maastosta löytyi ihmisen käsi - nyt poliisi järjestää maastoetsinnät löytääkseen muita jäänteitä

Lähde: Poliisi

Kilpailut

Uusimmat