Mikrossa lämmitetystä ruoasta entistä parempaa - nokkela niksi tuo maut esiin
Ruokaa kannattaa tehdä useimmiten sen verran paljon, että siitä syö toisenkin kerran esimerkiksi töissä. Näin säästyy aikaa ja rahaa, kun ei tarvitse pohtia jokaiselle päivälle lounasta erikseen.
Moni kuitenkin tietää, että mikrossa lämmitetty ruoka ei aina ole yhtä maukasta kuin juuri valmistettu. Usein siitä tulee kuivaa ja hiukan mautonta. Mutta onneksi senkin asian voi korjata helposti.
Pure Wow -sivuston mukaan mikroon kannattaa laittaa ruoan kanssa yhtä aikaa lähes täysi, mikron kestävä lasillinen vettä. Tämä niksi on tarpeen etenkin pastan kanssa. Vesi vapauttaa ilmaan höyryä, joka kostuttaa ruokaa ja tekee siitä entistä maukkaampaa.
Lue myös: Pohjaton nälkä? 8 ruoka-ainetta, jotka saavat sinut himoitsemaan lisää
Lähde: Pure Wow