Kuva: AOP

Kaipaatko inspiraatiota syyspukeutumiseen? Kuusi inspiroivaa lookia

05.10.2024 10:15 - Reija Saarinen

Inspiraatiota pukeutumiseen voi hakea esimerkiksi Pariisin muotiviikkojen lookeista.

Syksy on tullut vahvasti myös Suomeen. Ilmat ovat viilenneet ja on aika kaivaa kaapista jälleen lämpimämpää päälle pantavaa.

Parasta syyspukeutumisessa on se, että leikittely on sallittua. Lämpimiä asukokonaisuuksia voi piristää värikkäillä asusteilla tai kesäisen vaatteen käyttöikää voi pidentää yhdistämällä sen esimerkiksi lämpimän neuleen kanssa. 

Pariisin muotiviikoilla nähtiin runsaasti näyttäviä syyslookeja, joista kelpaa hakea inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Muutaman täydellisesti arkeen sopivan lookin näet alta. 

(kuva: AOP)

Muhkea neule ja nahkahame ovat täydellinen kombo. Asu on rennon tyylikäs ja yhdistää syksyn trendit hyvin toisiinsa. Parasta on, että kombosta voi tehdä lukuisia erilaisia variaatioita neuleita ja asusteita vaihtamalla. 

(kuva: AOP)

Neulemekot ovat trendikkäitä myös tänä syksynä. Yksi hyvä vaihtoehto on hankkia ylisuuri neulepaita, joka toimittaa myös mekon virkaa. Kun sen yhdistää polvisukkiin ja loafereihin, on täydellinen syysasu valmiina. 

(kuva: AOP)

Farkut ovat muodissa aina. Etenkin rento väljä malli on myös tänä syksynä katukuvaa hallitseva malli. Farkuissa parasta on niiden monipuolisuus, ne voi yhdistää mihin vain. Yksi hyvä vaihtoehto ja kauluspaita sekä neule, jonka voi myös sitoa harteille, mikäli se kauluspaidan päällä tuntuu liian lämpimältä. 

(kuva: AOP)

Värikäs nahka on nostanut suosiotaan tänä vuonna. Värikkään nahkahameen kaveriksi sopii etenkin musta. Mustat bootsit ja musta yläosa tuovat lookiin ihanaa särmää. Myös huivit ovat trendikkäitä. Sido se päähän ja pelasta samalla huono hiuspäivä. 

(kuva: AOP)

Asusteet ovat tänäkin syksynä valttia. Yksi yleisimmistä on huivi, jota voi käyttää hyvin monipuolisesti. Sido se kaulalle, sujauta roikkumaan laukusta tai kiedo pään ympärille. Variaatioita riittää.

(kuva: AOP)

Nahka on muodissa vuodesta toiseen. Tänä vuonna etenkin kokonahkaiset asut ovat trendikkäitä. Sujauta yllesi nahkahousut, yhdistä asuun nahkatakki ja kruuna kokonaisuus lämmittävillä nahkahanskoilla. Kokonaisuus on tyylikkään rock. 

Lue myös: Jakkua ei turhaan pidetä ikuisena klassikkona - Lily Collinsin lookit todistavat sen voiman

Lue myös: Arasteletko värikkäiden sukkahousujen käyttöä? Inspiroidu Kendall Jennerin upeasta lookista

Lue myös: Voiko samassa asussa olla liikaa nahkaa? Ei, jos Bella Hadidilta kysytään

Kilpailut

Uusimmat