Kuva: Eurovision.tv

Euroviisujen ennakkosuosikki kiidätettiin sairaalaan suoraan harjoituksista - ei pysty kävelemään

30.04.2018 10:15 - Iiro Myllymäki

Tšekin edustaja Mikolas Josef joutui sairaalaan loukattuaan selkänsä ensimmäisissä harjoituksissaan Lissabonissa.

Eilen sunnuntaina ensimmäiset euroviisuartistit aloittivat harjoituksensa Lissabonissa kisapaikkana toimivalla Altice Arenalla. Yksi harjoituksensa käynnistäneistä oli Tšekin edustaja Mikolas Josef, 22,. Miehen harjoitukset saivat dramaattisen käänteen, kun mies vietiin selkäkipujen takia sairaalaan.

Osana esitystään Mikolas Josef tekee takaperinvoltin, ja sunnuntain harjoituksissa mies loukkasi selkänsä alastulossa. Hän kuitenkin jatkoi esityksen loppuun, mutta näki heti lavan takana lääkäriä. Mies vietiin selkäkipujen takia sairaalaan, mutta kivut vain pahenivat. Mikolas Josef on julkaissut Instagramissa kuvan itsestään sairaalassa, ja kuvan yhteydessä hän selittää tilannettaan.

”Voin vahvistaa, että loukkaannuin harjoituksissa, ja tilanne paheni useiden tuntien kuluessa. En pysty edes kävelemään nyt. Minua viedään nyt toiseen sairaalaan. Kiitos kaikista viesteistä ja rukouksista. Me kaikki teemme parhaamme, jotta saamme minut jaloilleni pian. Aion esiintyä, vaikka mikä tulisi”, Josef kirjoittaa.

Voit katsoa miehen päivityksen alta tai tästä linkistä.

Mikolas Josefin on tarkoitus esiintyä Euroviisujen ensimmäisessä semifinaalissa 8. toukokuuta. Hänen kappaleensa Lie To Me on keikkunut koko kevään vedonlyöntilistojen kärkisijoilla, mutta loukkaantumisen myötä vedonlyöjien usko miehen pärjäämiseen on vähentynyt. Tällä hetkellä Mikolas Josef on vedonlyöntilistojen yhteenvedossa sijalla viisi.

Lue myös: Ruotsin euroviisuedustaja haukkui avoimesti muita kilpailijoita videolla - sai fanit raivostumaan

Lähteet: Metro.co.uk, Eurovision World

Kilpailut

Uusimmat