Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.
Vapun reseptit: Banaani-kauraletut
Banaani-kauraletut ovat toimiva aamupalaherkku vaikka viikonloppuna, mutta toimii myös arkena jälkkärinä tai iltapalana, kun makeahammasta kolottaa ja haluaa nautiskella vähän terveellisemmin.
BANAANI-KAURALETUT:
2 kypsää banaania
4dl manteli- tai kauramaitoa
3 munaa
1,5 dl Myllyn Paras puolikarkeita vehnäjauhoja
1,5 dl Myllyn Paras kaurahiutaleita
0,5 tl suolaa
3-4 rkl intiaani- tai kookossokeria (voit käyttää myös tavallista)
Paistamiseen neitsyt kookosöljyä.
Muussaa banaanit haarukalla soseeksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna taikinan turvota noin puoli tuntia. Paista kookosöljyssä pieniä lettusia. Tarjoile hilllon, marjojen tai hedelmien kanssa. Myös turkkilainen jogurtti sopii kylkeen.