Kuva: Shutterstock
Suosikkikastike saa nyt tulisen potkun - ota helppo aioli-resepti talteen
Mausteinen aioli toimii esimerkiksi lohkoperunoiden lisukkeena.
Kirjoitimme aikaisemmin helposta jälkiruokareseptistä, jonka loihdit vain muutamassa minuutissa. Pääset katsomaan tästä, kuinka syntyy mikrossa valmistettava keksiannos.
Suolaiset ruuat ja jälkiruokaherkut puolestaan kruunaa aioli, joka saa Pure Wow -sivuston reseptin mukaisesti nyt tulisen twistin. Potkua perinteiseen valkosipulikastikkeeseen tuovat nimittäin sriracha-kastike ja paprikamauste.
Voit katsoa ohjeet aiolin valmistamiseen alta.
Tarvitset:
1,9 dl majoneesia
1 valkosipulin kynsi hyvin hienonnettuna
½ teelusikallista savustettua paprikamaustetta
1 ½ ruokalusikallista sriracha-kastiketta
Ohje:
Sekoita majoneesi valkosipulin kanssa tasaiseksi seokseksi, lisää joukkoon paprikamauste ja sriracha-kastike. Sekoita huolellisesti ja tarjoile.
Lue myös: Kokeile makeaa mukijälkiruokaa - keksiannos valmistuu vain muutamassa minuutissa
Lue myös: Kaurapuuro juustolla ja mausteilla höystettynä: Chrissy Teigenin aamupalaohje sekoitti somen
Lue myös: Herkullinen tonnikalatäyte on maistuva eväs vaikkapa leivän päällä
Lähde: Pure Wow